Installatieweekend Kabouters

Op 21 en 22 november hadden we installatieweekend. We hebben een levensgroot zelfportret gemaakt wat we zelf hebben getekend en ingekleurd20151121_105222

SAM_5012Daarna gingen we naar buitencentrum `de Pelen`, we kregen een sleutel voor de kist waar laarzen van de modderige moeras reus op stonden. Nadat we de kist open hadden gemaakt kregen we spullen; een hesje, een verrekijker, een touw, een rugzak, en een kaart. Toen kregen we de uitleg en gingen we het bos in. SAM_5031Daarna kregen we een opdracht; wie de grootste stappen kon zetten. Wie de grootste stap kon zetten mocht de hoogte van de uitkijktoren meten. Onderweg hebben we door de modder gelopen in Moerasland en we plukte komkommerplantjes om ons te beschermen tegen de reus. Ook was er turf en daar kon je op springen als op een trampoline, de grond ging daar door beven. De reus was niet thuis, dus we hebben hem niet gezien. Toen ging het allemaal verder en toen kregen we een zakje met 10 steentjes en het kwam allemaal goed.

’s Avonds mochten we zelf koken, want we gingen gourmetten. Het was heel erg lekker.

20151121_183014Voor het naar bed gaan hebben we nog een film gekeken en onze schoen gezet.

Het was een leuk weekend.

Groetjes van de Kabouters

 

Het bovenstaande nieuwsbericht is geschreven door de leden van kabouters, als opdracht voor het behalen van hun insigne.