Zomerkamp 2015 Asten, Dag 2

Hallo allemaal!

Gisteravond hebben de Bevers hun eerste dag beschreven in een mooi dagboek. Teksten en tekeningen kwamen voorbij. Papa en mama worden (een beetje) gemist maar het programma is wel heel leuk! De Kabouters en Welpen hebben de avond doorgebracht bij het kampvuur met een spannend potje ‘Weerwolven’. Daarna zijn alle kinderen lekker in bed gekropen.

Vandaag hebben wij met z’n alle een spannende vossenjacht gedaan in ons thema ‘Ik hou van Holland’. Met gemengde groepjes zijn we erop uit gegaan in het dorp om verschillende posten te zoeken. Zo zijn we onder anderen Vincent van Gogh en de koning en de koningin tegengekomen!

IMG_4133[1]

Ook werden er bij sommige posten leuke, oudhollandse spelletjes gedaan zoals spijker poepen, stelten lopen en koekhappen. Vooral koekhappen viel goed in de smaak 😉

IMG_4131[1] IMG_4128[1]

Terug bij de kampeerboerderij hebben we nog lekker buiten gespeeld op de trampoline, het huisje en de vliegers!

Ook hadden wij vandaag een jarige! Janne is vandaag 11 geworden. Natuurlijk hebben we met volle borst voor haar gezongen en was er wat lekkers om dit te vieren.

IMG_4161[1] IMG_4120[1]

De kabouterleidings heeft vanavond ook weer erg lekker gekookt! Ze zijn 1,5 uur bezig geweest met aardappelen schillen! Daarbij aten we bij; soep, een worstje en doperwten, we hebben afgesloten met een ijsje!

’s Avonds hebben de Bevers hun eigen dagboek weer geschreven en hebben de Kabouters en Welpen een spannende quiz gedaan. Nu liggen ze allemaal lekker in bed. Wij hopen dat ze morgen weer goed uitgerust zijn voor een leuk, actief programma.

 

 

 

3 Reacties

 1. Karin Teuwen 21 juli 2015 om 07:42

  Hallo Allemaal,

  Dat klinkt weer erg gezellig! En complimenten voor de kabouterleiding voor het schillen van al die aardappelen… En Janne natuurlijk van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Wij missen de kindjes ook hoor, maar superleuk om te zien dat jullie het zo fijn hebben. Veel plezier weer vandaag!

  Groetjes Karin

 2. Adtrid 21 juli 2015 om 11:50

  Nou dat is ook mooi als je verjaardag zijn op kamp en was het te doen om zoveel aardappelen teschillen en het vlees bakken maar ik zie dat ze weer gezellig hebben Gr astrid en johan

 3. joke van opbergen 21 juli 2015 om 13:30

  hallo allemaal

  Jullie hebben het weer lekker gezellig gehad. En ik vindt het leuk om te horen dat jullie allemaal goed naar jullie zin hebben. Nog heel veel plezier allemaal.

  groetjes joke