Herinnering aan een kamp boven op de berg

Het volgende verhaal wat we hebben binnengekregen is van Thijs. Lid geworden van scouting Mierlo in 1980 en tot op de dag van vandaag nog altijd actief binnen onze vereniging.  

Zijn mooiste herinnering aan zijn tijd bij scouting Mierlo gaat terug naar de tijd dat hij actief was als adviseur van de Pivo’s:  

Eigenlijk zijn er te veel mooie scouting herinneringen om op te noemen. Een van de mooiste herinneringen heb ik denk toch wel aan het kampterrein in Duitsland waar ik als adviseur van de pivo´s actief was. Dit kampterrein lag vlak bij Cochem boven op een berg met een uitzicht op het dorp eronder.  

En ik heb mijn vrouw leren kennen bij de scouting en natuurlijk zitten onze kinderen nu ook bij de scouting.  

Zo zie je maar dat er naast alle leuke herinneringen er bij scouting Mierlo ook vriendschappen en zelfs relaties ontstaan.  

Thijs is momenteel nog steeds actief binnen scouting Mierlo bij de onderhoudscommissie. Hij zet zich, samen met een groep enthousiaste vrijwilligers, elke maand in om het terrein en de blokhut in orde te houden. Ze zorgen er samen voor dat de velden gemaaid zijn, de bladeren worden opgeruimd, de lampen in de blokhut branden en ga zo maar door.  

We zijn als vereniging blij dat we op deze vrijwilligers een beroep kunnen doen. Zonder hen lag onze blokhut er nu niet zo mooi bij! 

Mocht je het ook leuk vinden om je steentje bij te dragen en een keer per maand een zaterdagochtend te helpen, laat dit dan weten via bestuur@scoutingmierlo.nl.