Herinnering aan een Corona-kamp

Als een vervolg op de verhalen uit de vorige nieuwsbrief, hebben we deze keer een verhaal van iemand van de Gidsen.  

Dit verhaal komt Emmy, die enkele jaren geleden als Kabouter begonnen is bij scouting Mierlo.  Inmiddels is ze lid van de Gidsen en de mooie herinneringen van het laatste zomerkamp bij de Gidsen wil ze graag met jullie delen:  

We hadden zomerkamp tijdens Corona. Je zou dan denken dat je helemaal niks kan doen, want het meeste was gesloten. Toch had de leiding er een heel leuk kamp van kunnen maken. De leukste dingen die we gedaan hadden tijdens dat kamp, waren kanoën en klimmen in het klimbos. Het kanoën was wel even wennen in het begin. Ik was samen met mijn beste vriendin. We zaten wel veel vast in het riet en tussen de takken van de bomen. Dat maakte het wel weer spannend en avontuurlijk. Samen zingen in de kano en een beetje de rest nat maken en in het riet duwen. Dat was heel gezellig. We gingen ook klimmen in het klimbos. Het waren hele leuke parcoursen. Je moest wel echt je moeite doen. Slingeren aan een touw, op een zwevende ton zitten en naar de overkant gaan en niet te vergeten de tokkelbanen. Er was een parcours met twee hele lange tokkelbanen die hoog in de lucht hingen. Ik ben daar zeker wel 20x vanaf gegaan. Helaas konden we dat zomerkamp niet in tenten slapen vanwege Corona. We hebben alsnog een heel leuk kamp beleefd. Volgende keer ga ik zeker weer! 

Leuk om te lezen dat onze leden ondanks alle Corona maatregelen toch nog een leuke tijd beleven. Dit is een mooi compliment richting alle leiding die wekelijks klaar staat voor al onze leden.  Mooi om te zien dat ze ondanks alle maatregelen het toch voor elkaar hebben gekregen om wekelijks een uitdagend programma voor hun leden te organiseren.