Ons jongste leden

Zoals al eerder aangekondigd willen we dit jubileum jaar gebruiken om terug te blikken naar verhalen van vroeger. Hierbij willen we terugkijken op 75 jaar scouting Mierlo en daarbij ook alle verschillende onderdelen van onze vereniging voorbij laten komen.

Het eerste verhaal komt van een van onze jongste leden. Guusje Bosman is pas sinds 2019 lid van onze vereniging en zit momenteel bij de Bevers. Ondanks dat ze pas kort lid is van onze vereniging, heeft ze al een mooie herinnering die ze graag met jullie wil delen:  

Mijn mooiste herinnering is mijn eerste kamp bij de bevers, het thema was Harry Potter. Het was mooi weer en we hadden gezellige dagen en spannende avonden. Kampvuur, waterspelletjes, knutselen, spelen bij hullie, blote voeten pad, Een film avond! Het was zo super leuk dat mijn zusje toen ze oud genoeg was ook meteen bij de bevers kwam. De leiding is lekker gek en ze kennen veel liedjes, ik hoop nog lang bij scouting Mierlo te blijven.  

Guusje Bosman (7 jaar)

We vinden het leuk om te lezen dat ze al zo veel plezier beleeft bij scouting en dat ze zelfs haar zusje al heeft weten over te halen om ook mee te gaan.  We hopen dat ze samen nog lang lid blijven van onze vereniging en nog veel nieuwe avonturen gaan beleven.  

Heb jij nou ook zo’n mooi scouting verhaal? Laat het on weten via onze facebook of instagram pagina!