Pietenactie

Komt Piet bij jou thuis?

De tijd van Sint en Piet komt er alweer aan. De pepernoten
WebFotoliggen al in de winkel en de kinderen beginnen weer met het knutselen voor Sinterklaas. De goedheiligman komt in Nederland aan op zaterdag 18 november. In Mierlo de dag erna, zondag 19 november. Vanaf dan worden er weer liedjes gezongen, schoentjes gezet en pepernoten gegeten. Maar zou het Sinterklaasfeest niet extra leuk zijn als Sint en Piet bij U thuis een bezoekje brengen om de kinderen te verrassen?

Via Pivo’s Scouting Mierlo is dit mogelijk. Wij organiseren ieder jaar onze ‘Pietenactie’, waarbij we met Sint en Piet bij gezinnen langsgaan om kinderen blij te maken, tekeningen in ontvangst te nemen en wat lekkers rond te strooien.

Wilt u dat Sint en Piet bij u thuis langskomen? Mail dan voor meer informatie naar: pietenactie@scoutingmierlo.nl

Hopelijk tot dan!

Groetjes, Sint en Piet